Wie zijn wij

Wij zijn Lisa en Rogier, een jong en sportief koppel uit het midden van Nederland. Wij schaatsen bij dezelfde vereniging en hebben elkaar daar leren kennen. Ons doel is om iedereen met plezier te laten bewegen.

In 2019 is Rogier begonnen met zijn eigen bedrijf RoKo Sports. Dit bedrijf biedt sportinstructie aan op ieder niveau, zowel individueel als in groepsvormen. Momenteel is RoKo Sports actief bij verschillende verenigingen, scholen en kinderopvang organisaties. Er wordt zelfs over de grens in bijvoorbeeld Oostenrijk lesgegeven.

Als onderdeel van dit bedrijf zijn wij in 2020 gestart met RoKo Workouts. Wij willen het bewegen voor iedereen laagdrempelig maken. Daarom verzorgen wij nu workouts die iedereen thuis voor de buis kan doen. Het motto blijft altijd: ‘’Plezier in bewegen’’.


Lisa

Lisa

Is inmiddels 27 jaar jong en sportief aangelegd. Vanaf kinds af aan deed Lisa aan turnen en schaatsen. Als turnster heeft zij een 15 jarige carrière achter de rug. In deze carrière trainde Lisa op hoog niveau ruim 20 uur per week. Ze heeft ook deelgenomen aan meerdere NK’s. Een aantal van deze NK’s wist Lisa winnend af te sluiten. Na het beëindigen van haar turncariere is Lisa weer meer gaan schaatsen, wielrennen en studeren. Tijdens haar studie geneeskunde deed ze regelmatig thuis workouts via onder andere youtube of groepslessen in de sportschool. Na haar afstuderen is Lisa aan het werk gegaan als basisarts met jonge kinderen. In haar werk ziet zij het belang van sporten in de algemene gezondheid van mensen.

Rogier

Rogier

Het leven van de inmiddels 30 jarige Rogier staat bijna volledig in het teken van Sport. In zijn jeugd heeft hij verschillende sporten beoefend maar uiteindelijk koos Rogier voor het hockeyen met daarbij nog een beetje schaatsen. Bij het hockeyen heeft Rogier meerdere seizoen op landelijk niveau gespeeld en meerdere Nationale titels veroverd. Naast zijn sportcarriere heeft Rogier een Sport en Bewegen alsmede een ALO opleiding gedaan. In het dagelijks leven geeft hij meerdere sport en gymlessen per week namens zijn bedrijf RoKo Sports. Rogier wil zowel zelf als met zijn bedrijf enthousiasme voor de sport uitstralen waarbij plezier de grootste motivator is. Daarom heeft hij ook voor de slogan ‘’Plezier in bewegen’’ gekozen voor zijn bedrijf.

Workout

Waarom RoKo Workouts?

Tegenwoordig zijn er al veel workouts te vinden op het internet. Dit maakt het natuurlijk erg makkelijk om thuis een video aan te zetten en te gaan bewegen. Met RoKo Workouts willen wij korte, diverse en efficiënte workouts aanbieden. Want we leven in een maatschappij waar we al tal van verplichtingen hebben en daardoor het sporten er wel eens bij in schiet. Geen tijd? Wij bieden workouts aan van 10-15 minuten. Dus geen tijd, is geen excuus meer om een workout over te slaan. Je zou zelfs even in je lunchpauze of tijdens het koken kunnen gaan bewegen. Als je meer tijd hebt kan je altijd meerdere workouts combineren. Wil je meer informatie over ons format? Ga dan naar de pagina ‘’workout formats’’


Onze laatste Instagram Foto's